Telefonní číslo +420 722 086 304 

Crossový trenažér Kettler Satura Oblíbené

Uvádíme ceny bez DPH jen pro plátce DPH. Možnost první platby 60% a dál na splátky. Dopravu zajišťuje spol. Toptrans po objednávce vám ji dopočítáme. Záruku na stroj drží Fitness pohotovost.
Cena Nového stroje je 23900kč
Rozšířená záruka - se servisní smlouvou až 2 roky.Stroj je bazarový a nachází se ve skladu v Stříbrné skalici.
Magnetický crosstrenažér Satura P s celkem 8 programy je součástí progresivní řady crossových trenažérů Satura, která krátce po svém uvedení získala prestižní ocenění Plus X Award v kategoriích „Design“ a „High Quality“. A právě nové designové zpracování spolu s celou řadou technických vylepšení nabízí i nové možnosti pro příjemný domácí trénink. Crosstrenažéry Satura jsou německé výroby a tato tradice Made in Germany již dlouhá léta reprezentuje špičkovou kvalitu a spolehlivost. Crossový trenažér je osvědčeným nástrojem při hubnutí a získávání fyzické kondice, jelikož umožňuje posilování všech hlavních svalových partií najednou, a to bez zvýšené zátěže kloubů.
Pro koho je crosstrenažér vhodný
Crossový trénink se jakožto univerzální aerobní cvičení hodí v podstatě pro všechny, kdo chtějí trénovat bez specializace na určitý styl tréninku či zaměření na konkrétní svalové partie. Crosstrenažér Satura P ocení především náročnější uživatelé, kteří vyžadují přirozený průběh tréninku, dostatečný rozsah zátěže a možnost volby tréninkového programu. Z hlediska kondice a fyzické zdatnosti je vhodný jak pro začátečníky, tak pro aktivní sportovce. Crossový trenažér nabízí velmi pohodlný a rozmanitý trénink, a je tak jedním z nejoblíbenějších přístrojů pro domácí fitness.

Speciální funkce crosstrenažéru Satura P and#9702;Ocenění Plus X Award za design. Krátce po svém uvedení získala řada Satura ocenění PLUS X AWARD v kategoriích „Design“ a „High Quality“. and#9702; Excentrický mechanismus polohování nášlapných ploch. Díky excentrické technice se dá délka kroku velmi jednoduše nastavit podle výšky. Nášlapné plochy s protiskluzovým povrchem si tak lze snadno přizpůsobit své tréninkové pozici. Eliptický pohyb umožňuje velmi účinné posilování srdečního oběhu a zároveň příznivě ovlivňuje látkovou výměnu. and#9702;Pulsem řízené programy s možností volby cílové kardiozóny. Tréninkový mód umožňuje výpočet cílové hodnoty tepu na základě věku a podle zvolené kardiozóny Fat/Fit (spalování tuků / posilování). Na základě stanovené cílové hodnoty a aktuální tepové frekvence pak inteligentní program ovlivňuje průběh tréninku dávkováním zátěže, a udržuje tak optimál
ní tréninkové tempo. and#9702;Robustní konstrukce s nadstandardní nosností. Stabilní rám umožňuje nadstandardní zatížení 150 kg. Pevná kolečka zajišťují pohodlnou manipulaci a snadné přesouvání po místnosti.
Výrobce Kettler
Brzdný systém magnetické
Ruční senzory ano
Zátěžové kolo 20 kg
Počet tréninkových programů 8

Rozměry a další parametry
Nosnost 150 kg
Hmotnost 89 kg
Výška 163 cm
Šířka56 cm t
Délka 162 cm http://www.fitnesspohotovost.cz

Podrobnosti

  • Telefon
    739767387
  • E-mail
  • WWW
  • Cena
    6 529 Kč
  • Zobrazení
    70232
  • Vloženo

Poloha na mapě

Copyright © 2014 i-vykup.cz // Katalogy

Kovy.cz

Výkup tvrdokvu po celé České republice do 24 hod, neváhejte nás kontaktovat: info@kovy.cz, +420 722 086 304  

Litujeme, ale tato stránka neexistuje...

404

Je nám líto, ale stránka kterou se chystáte navštívit není na uvedené adrese dostupná.

vyztužení dodávek tip jak vydělat peníze spektrální analýza půjčovna dodávek palivové dřevo stěhování
přidat inzerát zdarma